Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti je na konferenciji za novinare, na kojoj je najavio sutrašnju prvenstvenu utakmici protiv Almerije, rekao kako klub još nije donio odluku o mogućnosti otkupa ugovora meksičkog reprezentativca Javiera Hernandeza, rekavši kako će se o tome razmišljati tek na kraju sezone.


"To je nešto o čemu ćemo razgovarati na kraju sezone. Svidio mi se njegov profesionalizam tijekom cijele sezone. Kad je dobio svoje prilike, iskoristio ih je u potpunosti. Za trenera je jako dobro imati takvog igrača u momčadi." rekao je Ancelotti, koji je potvrdio i kako će sutra svoj debi u prvoj momčadi debitirati mladi Norvežanin Martin Ødegaard, a među vratnice će ponovno Keylor Navas.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Imamo kompliciran kalendar. Vjerujemo da ćemo napraviti dobar posao. Momčad izgleda dobro i još uvijek puna živosti. Ne razmišljamo o tome hoće li se Barcelona poskliznuti." nastavio je Ancelotti, najavivši kako bi od četvrtka na treninzima s ostatkom momčadi trebao biti Gareth Bale, koji je posljednjih dana trenirao sam nakon oporavka od ozljede, a od nedjelje i Karim Benzema.