Kolumbijski napadač u redovima Seville Carlos Bacca kaže kako toliko uživa u životu u ovom gradu da on i njegova obitelj planiraju nastaviti živjeti tu i nakon što završi profesionalnu nogometnu karijeru.


Iako ga se u posljednje vrijeme često povezuje s nekim drugim klubovima, igrač koji je jedan od najzaslužnijih za ponovni plasman Seville u finale Europa lige kaže kako trenutno ne razmišljao bilo čemu drugome osim svog aktualnog kluba.

"Ja imam ugovor sa Sevillom i jedino o čemu razmišljam je ostatak tekuće sezone. Moj prvi izbor će uvijek biti Sevilla, jer je moja obitelj sretna ovdje i to se ne može platiti novcem. Zapravo, moja supruga želi ostati živjeti ovdje nakon što odem u mirovinu.

Odanost koju pokazuju ljudi na ulicama je nevjerojatna i to je još jedan razlog zbog kojeg želim ostati, iako to nije u mojim rukama. Odluka ovisi o klubu i o tome želi li me trener zadržati ili ne, ili hoće li dobiti ponudu koju ne mogu odbiti." rekao je Bacca za AS.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Bacca je priznao kako mu je bilo ostvarenje sna i sami dolazak u europski nogomet.

"Brugge mi je dao priliku da dođem u Europu i zaigrao sam u ligi o kojoj nisam znao ništa, ali to mi je bila prilika da napustim Kolumbiju. To mi je bio san i znao sam da mi to može biti odskočna daska za prelazak u neku jaču ligu i igranje protiv većih klubova.

Kad mi je bila 21 godina, bio sam u venecuelanskoj drugoj ligi, a sada sam ovdje u Sevilli u španjolskoj prvoj ligi. Mislim da ću tek nakon što završim igrati shvatiti što mi se sve dogodilo, ali sada jednostavno uživam u tome. Teško je razmišljati o tim stvarima dok igrate, a da sam zastao i počeo razmišljati o tome, možda sada ne bih ni bio ovdje." dodao je Bacca.