Dopredsjednik madridskog Reala Eduardo Fernandez nehotice je potvrdio kako će sljedeći trener tog kluba biti Rafael Benitez, o čijem se dolasku na mjesto Carla Ancelottija već neko vrijeme špekulira.


55-godišnji španjolski trener je postao prvi favorit za nasljednika Carla Beniteza nakon što je potvrdio svoj odlazak s klupe Napolija na kraju sezone, visoki dužnosnik Reala to je potvrdio jučer na jednom klupskom eventu.

"Reći ću vam jednu stvar. Samo jednu stvar. Carlo Ancelotti je pravi fenomen. Zahvaljujemo mu se. Do prije tri dana, on je bio najbolji trener na svijetu, kao što je i Jose Mourinho bio prije dvije godine, kao što će i Rafa Benitez biti od sljedećeg tjedna." rekao je Fernandez.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ancelotti je izvanredan trener. džentlmen kojega iznimno cijenim, a mislim da ga cijene svi ovdje u Real Madridu. Gareth Bale je uistinu izniman igrač i ponosan sam što ga imamo ovdje u Real Madridu. Čini se da smo mi u jednom trenutku strastveni Madridisti, a u sljedećem kritiziramo sami sebe. Naravno, kad novi igrač dođe, podržavamo ga, a onda kad prestane nositi naš dres i postiže golove koji nas eliminiraju, također ga podržavamo. Međutim, ja sam među onima koji podržavaju momčad, oni koji su Blanco i koji brane boje Real Madrida.

Često moramo donositi teške odluke, koje su ponekad nepopularne. Kad je Ancelotti došao, imao je 7% podrške među članovima, kao što i Benitez ima sada. Međutim, Carlo sada ima veću podršku nego što je imao kad je dolazio, no mi smo ti koji donosimo odluke za koje mislimo da su najbolje za klub. Mi živimo i umiremo s tim odlukama.

Oprostite mi na tonu, ali mislim da kad branite nešto sa strašću, to treba braniti s intenzitetom, a a uvijek stojim iza stvari koje govorim. Uzbuđen sam i veselim se 30. srpnju, kad ću vidjeti kako najbolji igrači na svijetu rade pod vodstvom iznimnog trenera." dodao je Fernandez.