Bivši predsjednik Barcelone Joan Laporta ne štedi na obećanjima pred predstojeće predsjedničke izbore, na kojima se želi vratiti na tu funkciju, pa kaže kako je njegov dolazak na mjesto predsjednika garancija uspjeha kluba.


Laporta je svoj program predstavljao na katalonskom radiju, a dio njegovih komentara objavili su sportski listovi Sport i Marca.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja garantiram da će Barcelona pobjeđivati, jer ja znam kako se razvija sportski uspjeh. Paul Pogba bi bio jedno od najboljih pojačanja koje bismo mogli dovesti. Svi misle da bi se on dobro uklopio u Barcelonin sustav, a on bi bio sretan kad bi mogao igrati ovdje. Imamo dobar odnos s Pogbinim menadžerom Minom Raiolom još iz vremena transfera Zlatana Ibrahimovića i Maxwella." rekao je Laporta komentirajući špekulacije o interesu Barcelone za francuskog reprezentativca Paula Pogbu.

"Ako budem imao neko sigurno pojačanje, predstavit ću ga. Radimo na nečemu. Ako transfer bude realiziran, to će biti odluka (potencijalnog sportskog direktora) Erica Abidala i moja. Ispravna je odluka da Luis Enrique ostane na mjestu trenera. Jose Ramon Alexanko bi bio direktor La Masije. Mi želimo promovirati taj model." dodao je Laporta.