Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je još jednom ponovio kako očekuje ostanak u momčadi Pedra Rodrigueza, unatoč špekulacijama koje španjolskog reprezentativca povezuju s mogućim transferom u Manchester United.


"Za većinu igrača, igranje za Barcelonu je ostvarenje sna. Aleix Vidal je igrač iz naše omladinske škole, a Arda Turan je želio doći. Njima nije problem to što ne mogu igrati do siječnja.

Naša momačd za sezonu 2015/16 je ova koju imamo. Već je kompletna. To je momčad koju je naš trener želio. Ne očekujemo odlazak bilo kojeg od naših igrača.

Već sam puno toga pročitao o odlasku Pedra, ali nitko nije službeno kontaktirao klub. Prošle sezone smo osvojili tri trofeja, a ove možemo osvojiti šest. To je sezona iz snova. Nadam se da možemo početi razmišljati o osvajanju šest velikih trofeja svake sezone. Za to je potrebna kompetitivna momčad, pobjednička momčad, a s pojačanjima koje smo dobili imamo momčad koja je sposobna osvojiti sve." rekao je Bartomeu.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Lionel Messi želi nastaviti stvarati povijest ovog kluba. On je najbolji igrač u povijesti nogometa i ovog kluba. Messi i njegovi suigrači imaju izazov osvajanja šest trofeja pred sobom.

To je uzbudljiv izazov za svakoga, ne samo za igrače, nego i za navijače širom svijeta. U Sjedinjenim Državama smo primijetili da svi pričaju o osvajanju šest trofeja, što je ono čemu težimo." dodao je Bartomeu.