Strijelac pobjedničkog gola u europskom superkupu protiv Seville Pedro Rodriguez je priznao kako ima podijeljene osjećaje, jer ne želi napustiti taj klub, ali u isto vrijeme želi i redovno igrati u prvoj momčadi.


Španjolski reprezentativac je ušao s klupe u igru i zabio pobjednički gol u Tbilisiju, no to bi ujedno mogla biti i njegova posljednja utakmica u dresu katalonskog kluba, jer je moguće da već do kraja tjedna preseli u Manchester United.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Kad znate da je moguće da odete iz kluba, to je komplicirana situacija. Bio sam jako ljut zbog toga što nisam igrao od prve minute u ovoj utakmici, ali uvijek pokušavam biti profesionalan i pomoći momčadi. Želio sam igrati u ovoj utakmici i imao sam još više šanse za to nakon onoga što se dogodiolo Neymaru, kojemu također posvećujemo ovaj trofej, ali trener je odabrao Rafinhu. Na kraju sam postigao gol, ali posao je napravila cijela momčad i sretan sam zbog pobjede. Ovo je novi trofej i još jedno sjajno iskustvo s ovim klubom.

Ovo je drugačiji osjećaj nego 2009. godine zbog situacije. To je sve o čemu pričamo. Tehnički direktor Robert Fernandez je dao neke vrlo nesretne komentare, imali smo neke nesuglasice i ne znam što mu se dogodilo da na takav način priča o meni. Razgovarao sam s predsjednikom i direktorom Albertom Solerom, s Luisom Enriqueom, sportskim direktorom Raulom Sanllehijem. Znam da jesam i uvijek ću biti Barcelona. Ljudi ne bi trebali na taj način pričati.

Želim li otići? Odgovor je ne. Ali to je komplicirano na puno načina. Novac nije jedan od njih, unatoč onome što se govori, što je također izraz nepoštovanja. Radi se o tome da želim redovno igrati. Ja sam ambiciozan igrač. Ali, ostao ili otišao, ja ću uvijek biti uz ovu momčad." rekao je Pedro.