Barcelona u posljednjih nekoliko utakmica nije mogla računati na ozlijeđenog Lea Messija, ali to se nije odrazilo na rezultate, ponajprije zahvaljujući sjajnoj formi brazilskog reprezentativca Neymara.


Do odlaska u Milan 2008. godine, za spektakularne poteze na Nou Campu bio je zadužen njegov stariji sunarodnjak Ronaldinho, koji upravo u Neymaru vidi svog legitimnog nasljednika.

"On je sjajan igrač i definitivno će stvoriti povijest. Neymar će učiniti ono što su radili i drugi Brazilci prije njega." rekao je Ronaldinho, koji ne sumnja da će Neymar u budućnosti osvojiti Zlatnu loptu.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Ronaldinho je nedavno raskinuo ugovor s Fluminenseom, čiji navijači nisu bili zadovoljni njegovim igrama, ali još ne razmišlja o završetku karijere.

"Igrat ću ponovno sljedeće godine, ali još uvijek ne znam gdje. U ovom trenutku sam koncentriran samo na odmaranje i uživanje u slobodnom vremenu. Doista mi je trebao odmor." kaže Ronaldinho, čija je posjeta na noge podigla marokanski grad Agadir, gdje je došao na počasnu utakmicu u čast bivšeg marokanskog reprezentativca Mustaphe Hadjija.

Bivši nogometaš Deportiva i Espanyola je uživao u emocionalnom događaju okružen svojim najboljim prijateljima iz svijeta nogometa, a glavna atrakcija događaja bio je upravo Ronaldinho.

"Hadji me je pozvao i bilo mi je iznimno zadovoljstvo biti ovdje, s igračima koje sam gledao samo na televiziji. Bilo je lijepo biti dio ove zabave." dodao je Ronaldinho.