Zvijezda madridskog Reala Cristiano Ronaldo odbacio je mogućnost da svoju igračku karijeru završi u nekoj od nogometno egzotičnih, ali financijski dobro potkovanih liga, poput američke, katarske ili one u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.


U razgovoru za ITV, portugalski reprezentativac je izjavio kako vjeruje da pred sobom ima još šest ili sedam godina profesionalnog nogometa, te se nada kako će karijeru i završiti igrajući na najvišoj mogućoj razini.

U posljednjim godinama, niz velikih zvijezda je na zalasku karijere dresove europskih klubova zamijenio onima iz dobro plaćenih, ali slabo praćenih liga, poput Didiera Drogbe, Stevena Gerrarda, Franka Lamparda, Andree Pirla, Davida Ville, Xavija, Raula. No, Cristiano Ronaldo tvrdi kako on neće biti jedan od takvih.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"To ne znači da je nešto loše igratiu ligama Sjedinjenih Država, Katara ili UAE-a, ali ja sebe ne vidim tamo." rekao je Ronaldo.

Ronaldo, koji će u veljači napuniti 31 godinu, je prošlog mjeseca postao najbolji strijelac madridskog Reala u povijesti tog kluba, a tri je puta osvajao Zlatnu loptu.