Dvojica nogometaša madridskog Reala, Sergio Ramos i Marcelo, bit će izvan terena sljedećih tri to četiri tjedna zbog ozljede ramena, odnosno zadnje lože.


Ramos već neko vrijeme igra uz bolove u lijevom ramenu, no sada je odlučio kako je vrijeme za stanku i odmor koji će mu omogućiti potpuni oporavak, budući da je prije šest posljednjih utakmica primao injekcije protiv bolova.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Marcelo se ozlijedio u utakmici protiv Barcelone nakon sat vremena igre. Osim njih dvojice, na popisu putnika za Ukrajinu, gdje Real ovog tjedna gostuje kod Shakhtara u Ligi prvaka, nema ni Alvara Arbeloe.

Inače, nakon današnjeg sastanka Izvršnog odbora, novinarima se obratio predsjednik kluba Florentino Perez, koji im je pročitao priopćenje sljedećeg sadržaja: "Rafael Benitez ostaje trener Reala! Imali smo sastanak uprave, analizirali smo situaciju u klubu i Rafa ima našu punu podršku i povjerenje. Rafa Benitez ima veliki potencijal i tek je počeo svoj posao u Madridu. Dozvolimo mu da nastavi raditi i ostvarit će svoje ciljeve."