Nakon što je dopustio da novinari par tjedana stvaraju različite priče, Cristiano Ronaldo je konačno otkrio što je rekao treneru Paris Saint-Germaina Laurentu Blancu nakon međusobnog susreta na Santiago Bernabeu.


Razgovor Ronalda i Blanca pored terena nakon utakmice pokrenuo je brojne špekulacije, a većina medija je tvrdila kako je Portugalac izrazio svoju spremnost za dolazak u Pariz, o čemu se špekuliralo i ranije.

"Ja razgovaram s velikim brojem ljudi. Kad me ljudi tretiraju dobro, i ja njih tretiram dobro. Sve ovo je nered koji zapravo ne postoji. Sve što se dogodilo s Blancom jeste to da je on ranije o meni govorio lijepe stvari i samo sam mu zahvalio na tim komentarima i rekao mu da ih cijenim. Već dugo poznajem predsjednika Paris Saint-Germaina. On se čini kao jako ugodna osoba i uvijek me je tretirao dobro. To je sve što se dogodilo." rekao je Ronaldo za Marcu.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Novinari su nakon utakmice protiv Malmöa Ronalda pitali i o navodnom sukobu s predsjednikom Florentinom Perezom, koji je snimljen kako od Ronalda traži objašnjenje neke izjave o njegovoj budućnosti u Madridu.

"Ne sjećam se što je rečeno Florentinu, ali njegov komentar je bio šala. Da postoji neki problem, on bi me pozvao u svoj ured i razgovarao sa mnom. Špekulacija ima svake godine. Ja sam smiren, osjećam se dobro i sretan sam ovdje. Imam ugovor na još dvije godine i ostajem ovdje." dodao je Ronaldo.