Kako piše Marca, madridski Atletico je produžio ugovore s dvojicom svojih igrača, Joseom Gimenezom do kraja lipnja 2018. godine i Angelom Correom do kraja lipnja 2019. godine.


Produženi i poboljšani ugovori za ovu dvojicu mladih igrača jamac su dugoročnog planiranja nove Simeoneove momčadi i jasna poruka zainteresiranim klubovima da oni nisu na prodaju.

Gimenez je u Atletico stigao 2013. godine i u međuvremenu zamijenio Mirandu kao partner Diegu Godinu u obrani, zbog čega je iskusniji Brazilac prošlog ljeta preselio u Inter.

Correa je imao specifičnu putanju. On je za Atletico potpisao u svibnju 2014. godine, ali je njegov dolazak odgođen nakon što mu je otkriven problem sa srcem. Tog ljeta se u New Yorku podvrgnuo operaciji, a nakon oporavka je njegov transfer i službeno objavljen.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Nakon što je Juanfran potpisao novi ugovor u prosincu, Atletico više nema igrača kojima uskoro istječe ugovor. Na ljeto istječe tek ugovor o posudbi Fernanda Torresa, no on je ionako član Milana, ali postoji mogućnost da mu i Atletico ponudi novi ugovor.

Na ljeto istječe ugovor i Tiagu Mendesu, ali šanse da će netko pokušati dovesti iskusnog Portugalca koji se trenutno oporavlja od loma noge su male, a iz Atletica za sada nisu napravili nikakve korake prema produženju suradnje.