Španjolski napadač Fernando Torres, koji je trenutno na posudbi u madridskom Atleticu iz Milana, ima ponudu po kojoj bi postao najbolje plaćeni nogometaš na svijetu, otkrio je njegov menadžer Jose Antonio Martin.


Torresov ugovor o posudbi u Atletico istječe na kraju sezone, pa je Martin pozvao trenera Diega Simeonea da se što prije izjasni o tome želi li produžiti posudbu ili ne.

"Fernando i Simeone bi trebali sjesti i porazgovarati o tome. On ima ponudu koja bi ga učinila najbolje plaćenim nogometašem na svijetu. Sve ovisi o volji kluba." rekao je Martin.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Torres je u dresu Atletica ove sezone postigao samo dva gola u šesnaest utakmica, no Martin vjeruje kako navijači Atletica žele da igrač koji je karijeru započeo u ovom klubu potpiše ugovor i u potpunosti preseli na Vicente Calderon.

"Osjećaj koji ja imam jeste da je ovo nešto što treba biti riješeno, ne iznmeđu predsjednika ili sportskog direktora, nego između Simeonea i Torresa, koji su prijatelji. On mora reći Torresu računa li na njega ili ne. Navijači žele produženje ugovora s njim i to je nešto što se ne može poreći." dodao je Martin.