Dok mnogi navijači Valencije ljuti nakon jučerašnjeg ponižavajućeg poraza rezultatom 7:0 od Barcelone u prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja traže njegovu ispriku i ostavku, Gary Neville kaže kako ostavku neće dati.


"Neću dati ostavku. Ni meni se ne sviđa ono što sam sinoć vidio. Navijači to nisu zaslužili. Moramo se hitno oporaviti. Ovo je za mene jedan od najbolnijih dana u nogometu. Ovo će biti bolna tri ili četiri dana. Kada poklanjate loptu protivniku na 40 metara od svog gola, budete kažnjeni. Utakmica je bila gotova i prije nego što smo ostali s igračem manje. Napravili smo toliko glupih pogrešaka... Ne možete si to priuštiti protiv momčadi kakva je Barcelona." rekao je Neville za AS.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Na pitanje hoće li ovaj rezultat nešto promijeniti u njegovom načinu razmišljanja, Neville je dodao:

"Moja pozitivnost u životu je nepromjenjiva. Kad se dogode ovakve stvari, nemate u čemu uživati. Osjećao sam se bespomoćno u prvom poluvremenu. Igrali smo protiv sjajnog protivnika, ali rezultat je neprihvatljiv. Moramo biti snažni, moramo odigrati dobro protiv Betisa, to je ono što je sada važno. Odigrali smo vrlo lošu utakmicu. Posljednjih nekoliko tjedana smo bili puno kompaktniji, ali protiv Barcelone smo napravili korak unatrag, a nemoguće je igrati nogomet protiv Barceloninog napada. Ovo je bila bolna večer i navijači Valencije to nisu zaslužili, jer je to njihov klub. Učinit ću sve što mogu kako bismo pobijedili protiv Betisa u nedjelju."