Čovjek koji je obilježio jednu eru kao član momčadi Barcelone, bivši bugarski reprezentativac Hristo Stoichkov, uvjeren je kako nema šanse da brazilski reprezentativac Neymar dres Barcelone zamijeni onim madridskog Reala.


20. svibnja će u Sofiji biti odigrana utakmica u kojoj će sudjelovati velikani nogometa kao što su Diego Maradona i Roberto Baggio kako bi obilježili njegov pedeseti rođendan.

"Jako sam sretan. 20. svibnja će biti poseban dan za mene. Dream Team će odigrati utakmicu u Sofiji. Bit će to proslava." rekao je Stoichkov za Esports COPE.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Bugarin je pun hvale za svoju bivšu momčad, a igrajući za taj klub on je osvojio svoju jedinu Zlatnu loptu.

"Nećemo otkriti ništa novo o Barceloni. Oni igraju dobar, kompletan nogomet i njihova igra je atraktivna za gledati. Barcelona ima naslov prvaka nadohvat ruke."

Na pitanje o Neymaru, nije oklijevao s odgovorom: "Neymar neće biti novi Juda. On će osvojiti Zlatnu loptu igrajući za Barcu."

Kad je u pitanju prelazak Pepa Guardiole u Manchester City i mogućnost da se tamo ponovno susreće s Joseom Mourinhom, Stoichkov je dodao: "To je važan korak za Guardiolu, da može uživati u radu u novoj ligi i vidjeti kako će se stvari razvijati. Ako Mourinho također bude tamo, on bi se trebao koncentrirati na svoj posao."