Alžirski reprezentativac Sofiane Feghouli želi produžiti svoj ugovor s Valencijom, ali kaže kako još uvijek nisu dogovoreni detalji oko produženja suradnje, a iskazao je i zahvalnost navijačima na iskazanoj potpori.


Feghoulijev trenutni ugovor s Valencijom istječe na kraju sezone, a on tvrdi kako želi potpisati novi, ali mu se nigdje ne žuri, iako navijači traže od njega da što prije riješi tu stvar.

"Dobro je znati da imam njihovu podršku. Za to treba vremena, iz jednostavnog razloga što obje strane traže dogovor kojim će zaštititi svoje interese. Puno je igrača produžilo ugovor prije mene, tako da sam ja posljednji. Ja želim produžiti svoju avanturu u Valenciji, sretan sam u ovom klubu i u ovoj ligi i volim ovaj grad i navijače." rekao je Feghouli za La Gazzette du Fennec, a prenosi Super Deporte.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ima još nekih detalja oko kojih klub i moji predstavnici nisu postigli dogovor. Ja sam pozitivan i strpljiv, obje strane trebaju biti sretne. Nema razloga za razlaz. Ja sam u vrhunskom klubu. Nema puno većih. Vidim se ovdje dugoročno. Trava nije uvijek zelenija drugdje. Nisam uznemiren zbog svoje budućnosti. Ja znam svoje kvalitete, svoj potencijal i za što sam sposoban. Znam da me klub želi i ja želim ostati. To je najvažnije. Nema razloga za nervozu." dodao je Feghouli.

Feghouli je, ipak, priznao kako je nedostatak trofeja od njegovog dolaska problem i nešto što želi ispraviti.

"To je moja najveća frustracija. Moja ambicija je osvajati trofeje. Igrali smo polufinale Europa lige 2014., bili na korak od finala. Nisam izgubio povjerenje u projekt novih investitora. U srednjoročnom razdoblju ima stvari koje trebamo napraviti kako bismo se mogli boriti s najjačima." zaključio je Feghouli.