Bivši trener madridskog Reala Carlo Ancelotti je u razgovoru za Sina Sports rekao kako se nešto pogrešno radi u njegovom bivšem klubu, nakon što su brojni igrači ove sezone doživjeli ozljede.


Gareth Bale, Karim Benzema, Marcelo i Sergio Ramos su bili ili još uvijek jesu ozlijeđeni, neki i po više puta ove sezone, a Ancelotti smatra da to nije tipično.

"Činjenice pokazuju da se nešto radi iznimno loše. Od početka sezone igrači Madrida su imali 22 ozljede mišića. Sami donesite zaključke, ali u klubu kakav je Real Madrid takva situacija ne izgleda normalna." rekao je Ancelotti.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Unatoč kritikama, talijanski trener je uvjeren kako će njegov nekadašnji suradnik Zinedine Zidane pronaći odgovarajuće rješenje.

"Naravno da Madridu treba samokritika, kako bi analizirali svoje pogreške i ispravili ih. Siguran sam da Zidane i igrači rade na tome. Oni to mogu riješiti zajednički. Oni koji misle da Atletico i Barcelona nisu na istoj razini griješe." dodao je Ancelotti, stavši usput i u obranu Cristiana Ronalda, za kojeg je rekao kako je mislio na fizički stanje kad je govorio da neki od suigrača nisu na njegovoj razini.