Brazilski reprezentativac Neymar izjavio je pred večerašnji uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala kako ne vidi mogućnost svog odlaska iz Barcelone, jer se na Nou Campu osjeća kao kod kuće, a u tom klubu igraju najbolji igrači na svijetu.


"Mislim da je najvažnija stvar u nogometu igrati uz dobre igrače, a mislim da su najbolji igrači u Barceloni. Zbog toga mogu reći da sam vrlo sretan u Barceloni. Ovo je klub u kojem se osjećam kao kod kuće. Moji suigrači čine da se osjećam vrlo mirnim. Ne vidim se kako odlazim odavde." rekao je Neymar za brazilski list Globo.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Prolazimo kroz sjajnu fazu. Ide nam dobro u ligi, u finalu smo Kupa Kralja i sada ne smijemo napraviti pogrešku u Ligi prvaka. Jako smo zadovoljni s poslom koji obavljamo i svime što se događa na terenu. A najvažnije - radost koju osjećamo na treninzima se prenosi i na utakmice. Momčad nastavlja napredovati. Puno je još prostora za napredak. Ne znam koje su naše granice. Stvaramo povijest i nadam se da ima još puno toga što se može dodati ovoj priči." dodao je Neymar.

"Ono što svi želimo jeste biti sretan i igrati nogomet. Filozofija ovog kluba je biti sretan na terenu." zaključio je Brazilac.