Vratar madridskog Reala Keylor Navas ustvrdio je kako su Bog i trener vratara Luis Llopis zaslužni za njegove uspjehe u branjenju penala, nakon što je zaustavio još jedan udarac s bijele točke u pobjedi protiv Seville rezultatom 4:0.


Navas je ove sezone obranio tri od četiri jedanaesterca koji su dosuđeni Realovim protivnicima, pogodivši stranu u koju će pucati Kevin Gameiro.

"To ima puno veze s Luisom Llopisom. On mi daje savjete, pušta snimke... Rad koji obavljam izvan treninga mi puno pomaže. Pokušavam napredovati svaki dan. Onog dana kad pomislite da znate sve će biti dan kad niste u pravu.

Ja napredujem u određenim segmentima, dobro treniram, pružam dobre igre i to me ispunjava srećom. Pokušavam davati svoj maksimum u svakoj utakmici i odraditi stvari na pravi način. To je nešto jako lijepo i uvijek sam sanjao o tome.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Kad se ovakve stvari dogode, moramo ih proživjeti u potpunosti. Moramo također znati i da se takve stvari događaju samo uz naporan rad. Momčad radi dobro i moramo nastaviti svoj pobjednički niz.

Unatoč teškim razdobljima, Bog mi je dao snage da nastavim. Mnogi ljudi su mi slali poruke podrške da ne odustajem." rekao je Keylor Navas.