Zvijezda Barcelone Lionel Messi kaže kako ne osjeća nikakvo rivalstvo sa suparnikom iz madridskog Reala Cristianom Ronaldom, rekavši kako se ne želi uspoređivati ni s njim ni s bilo kojim drugim nogometašem.


Messi i Ronaldo su prema mišljenju mnogih dvojica najboljih nogometaša na svijetu u posljednjih desetak godina, a ovaj dvojac nastavlja rušiti rekorde i dominirati izborom za Zlatnu loptu, no Argentinac je jasno dao do znanja da on Portugalca ne vidi kao prijetnju sebi.

"Novinari traže usporedbe i takve stvari. Ja se ne uspoređujem s Cristianom niti s bilo kim drugim. Jedino što ga želim jeste pomagati momčadi da raste iz sezone u sezonu. Ja samo razmišljam o svojoj igri, o suigračima i utakmicama koje slijede.

Real Madrid ima sjajne igrače. Oni su uvijek imali impresivne zvijezde i oni su jedna od najboljih momčadi na svijetu. Oni su uvijek težak protivnik i uvijek nam je teško osvojiti La Ligu zbog njih. Konkurencija je velika, tako da uvijek pokušavamo biti bolji nego ranije." rekao je Messi za MBC.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja sam mirna osoba. Volim biti u krugu obitelji. Nogometaši su obično često daleko od doma, tako da pokušavamo iskoristiti svaki trenutak kad možemo raditi neke stvari kao obitelj i, ponekad, odmoriti se. Ja radije ostajem kod kuće nego što izlazim van. Što se tiče mog sina i toga hoće li on postati nogometaš - ja ga neću tjerati da igra nogomet. On će odabrati što želi raditi u životu i što mu se sviđa." dodao je Messi.