Dvadesettrogodišnji nogometaš madridskog Reala Lucas Silva opovrgnuo je vijest o prisilnom završetku karijere, koju je prije nekoliko dana sam objavio na svom Instagram profilu, nakon što su nove pretrage pokazale kako ipak nema problema sa srcem.


Brazilac je trebao otići na posudbu u lisabonski Sporting, ali prve pretrage su pokazale nepravilnost u radu srca. Međutim, nove i detaljnije pretrage pokazale su kako nema straha za nastavak njegove karijere, iako je zbog svega prelazak u Sporting sada pod velikim znakom pitanja.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Prošlog petka, dok sam odrađivao rutinske liječničke preglede prije potpisa ugovora sa Sportingom, velikim klubom s iznimnim trenerom, detektirana mi je promjena u srčanom ritmu tijekom stres testa.

Nakon toga, istog dana, kao i danas, sam imao nekoliko liječničkih pregleda koji su odbacili mogućnost da imam problema sa srcem. Kako se čini, to je bila samo privremena promjena ritma bez nekog posebnog razloga. Iz sigurnosnih razloga sam odlučio kako je najbolje za sada ne nastaviti s aktivnostima oko transfera.

Naravno, Real Madrid želi ponoviti ove liječničke preglede, ali ja sam vrlo smiren, s obzirom na potpuno normalnu situaciju koju su pokazali dodatni pregledi. Nakon vijesti koja se pojavila u pojedinim medijima i koja nije istinita, želim službeno i kategorično objaviti kako ne idem u mirovinu.

Hvala svima na porukama ohrabrenja." napisao je Silva u priopćenju, ovog puta objavljenom na njegovoj službenoj Facebook stranici.