Uprava španjolskog prvoligaša Valencije odlučila je uručiti otkaz treneru Paku Ayestaranu nakon, kako kažu iz kluba, 'analize trenutne sportske situacije i rezultata', ili u prijevodu nakon četiri poraza u prva četiri kola domaćeg prvenstva.


Ayestaran je na klupu Valencije sjeo u posljednja dva mjeseca prošle sezone i osigurao kraj sezone bez velikih turbulencija, ali poslom je platio zbog užasnog ulaska u novu sezonu, u kojoj je momčad doživjela četiri uzastopna poraza.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nakon današnjeg sastanka upravnog odbora, Valencia je odlučila uručiti otkaz treneru Paku Ayestaranu. Odluka je donesena nakon analiziranja trenutne sportske situacije i rezultata.

Dok klub ne imenuje novog trenera, osoba koja će raditi kao trener prve momčadi na privremenoj osnovi, ali s punim povjerenjem od strane kluba, je Voro Gonzalez." objavljeno je iz Valencije.

Bivši španjolski stoper Voro Gonzalez je u dresu Valencije odigrao preko 200 utakmica između 1984. i 1993. godine, a već je u tri navrata privremeno vodio momčad, te je tako 2008. godine čak osvojio i Kup Kralja.