Argentinskog izbornika Edgarda Bauzu razljutila je nova ozljeda njegovog najboljeg igrača Lionela Messija, pa je čelnike Barcelone optužio kako ne brinu dovoljno o njegovom zdravlju, nego samo o vlastitim rezultatima.


Messi je zbog napuknuća mišića aduktora morao napustiti igru početkom drugog poluvremena derbija kola protiv madridskog Atletica, a izvan terena će zbog toga biti oko tri tjedna.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


To znači kako će vjerojatno propustiti i kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. protiv Perua 7. listopada i Paragvaja pet dana kasnije.

"Iz Barcelone nam uvijek šalju poruke da moramo brinuti o Messiju, ali oni su ti koji ne brinu pravilno o njemu. Čudno je da ga tjeraju na igranje u svim utakmicama. Dobili smo službeno priopćenje iz Barcelone i nama se ono čini čudno, jer tri tjedna nije dovoljno za oporavak od pokidanog mišića aduktora. Još nismo uspjeli razgovarati s njim, ali želimo znati koliko je ozljeda ozbiljna - Barcelona nam je sve zakomplicirala. Navodno su odrađene pretrage i sada čekamo njihove rezultate, koji će biti poslani liječnicima naše reprezentacije. Onda ćemo imati konkretniji odgovor." rekao je Bauza za Fox Sports.