EuroNogomet, nogometni magazin

Arturo Vidal: Nadam se da ću još dugo ostati u Europi

Vezni nogometaš Barcelone Arturo Vidal, koji je na meti talijanskog prvoligaša Intera, kaže kako se nada da će ostati u europskom nogometu i nakon zimskog prijelaznog roka, u kojem se očekuje njegov odlazak iz katalonskog kluba.


"Prepustit ću to pitanje drugoj osobi, ja ne brinem o tome. Još manje za vrijeme blagdana." rekao je Vidal za Mediaset Sport na pitanje o mogućem transferu.

"Moj menadžer će se brinuti za to, ali ja sam sretan i miran u Barceloni. Kad se vratim s odmora, sve ćemo vidjeti. Nadam se da ću još dugo ostati u Europi." dodao je Čileanac.

Vidal je ove sezone započeo samo četiri ligaške utakmice u dresu Barcelone i zajedno s Ivanom Rakitićem se nalazi na marginama prve momčadi, ali kaže kako će nastaviti 'grabiti' prilike koje mu se ukažu nakon što je zabio pet golova u četrnaest nastupa.

"Nije na meni da određujem to će igrati, a tko neće, to je trenerova odluka. Ja ću nastaviti grabiti svoje prilike i igrati, u čemu uživam. Nadam se da ću podići trofeje koji nas čekaju." zaključio je bivši član Juventusa.


Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN