Bivši vratar madridskog Reala Iker Casillas otkrio je kako se želi jednog dana vratiti na Santiago Bernabeu u nekoj ulozi. Tridesetosmogodišnjak je trenutno u utrci za predsjednika španjolskog nogometnog saveza, u kojoj će se za tu poziciju boriti s aktualnim predsjednikom Luisom Rubialesom, ali kaže kako bi se u nekom trenutku u budućnosti ipak volio vratiti u klub u kojem je proveo najveći dio svoje igračke karijere.

 

"Povratak u Real Madrid u drugačijoj ulozi? Naravno da bih se volio vratiti. To je moj dom, iako sam bio izvan njega pet godina. Bio sam tamo 25 godina, ta veza je neizbrisiva. Uvjeren sam da ću jednog dana ponovno imati blisku vezu s Real Madridom." rekao je Casillas u razgovoru za jedan španjolski YouTube kanal.

Tijekom protekle dvije sezone, na Real Madrid se sručilo puno kritika zbog toga što nisu uspjeli zadržati formu kakvu su imali u razdoblju od 2016. do 2018. godine, kad su osvojili tri uzastopna naslova prvaka Europe, ali Casillas smatra kako su neke od tih kritika bile neutemeljene.

"Teško je još više napredovati nakon što osvojite tri Lige prvaka u nizu. Postali smo previše zahtjevni u odnosu na ovu momčad Reala." kaže Casillas.

Kad je u pitanju trenutni igrački kadar kraljevskog kluba, Casillas otkriva kako je 'slab' na jednog igrača: "To je Vinicius Junior. Čim postane smireniji i popravi tu brzinu, dribling i postane precizniji u završnoj fazi igre, bit će sjajan igrač."