EuroNogomet, nogometni magazin

Nova sezona La Lige počinje bez navijača

Iz španjolske vlade su poručili kako ne vjeruju da će navijači biti u mogućnosti vratiti se na tribine stadiona već na početku nove sezone španjolskog nogometnog prvenstva.


Raspored za novu sezonu 2020./2021. je potvrđen ovog tjedna, a utakmice prvog kola igrat će se 12. i 13. rujna. Kako je javio radio Cadena Ser, situacija s korona virusom će se konstatno pratiti, ali trenutno nema optimizma da bi se navijači mogli naći na stadionima u ranoj fazi nove sezone.

U španjolskoj javnosti su postojala očekivanja kako bi navijači mogli biti na stadionima već na početku nove sezone, s nadom da će epidemija korona virusa do tada mogla početi jenjavati, ali kako su brojke novozaraženih i umrlih i ovog tjedna u Španjolskoj izuzetno visoke jasno je kako se to neće dogoditi.

Španjolska nogometna liga nastavljena je u lipnju nakon tromjesečne stanke i protekla sezona je uspješno dovršena, ali bez prisustva publike, a na isti način i uz iste mjere opreza bit će otvorena i nova sezona.
Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN