Vezni nogometaš madridskog Reala Luka Modrić je priznao kako njegovoj momčadi u ovom trenutku kad ne ostvaruje najbolje rezultate nedostaje 'pomalo od svega'.


Momčad Zinedinea Zidanea je u posljednjih osam utakmica upisala samo tri pobjede u svim natjecanjima, izgubivši u tom razdoblju tri utakmice. Španjolski prvaci su na reprezentativnu stanku otišli nakon poraza od Valencije rezultatom 4:1, da bi natjecanje u Primeri nastavili remijem na gostovanju kod Villarreala, te su sada tek na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice.

Ništa bolja situacija nije niti u Ligi prvaka, gdje su osvojili samo četiri od mogućih devet bodova u prva tri kola, pa bi ih eventualni poraz na sutrašnjem gostovanju kod Intera doveo u dosta tešku situaciju dva kola prije kraja.

"Nedostaje nam pomalo od svega. Prvo, nadamo se da neće više biti ozljeda, to je važno. Istina je da nam nedostaje konzistentnosti, ali smo pokazali i neke dobre stvari. Nekad je teško igrati bez navijača i to nas je koštalo, ali mislim da ćemo napredovati i da ćemo imati dobru sezonu." rekao je Modrić za Marcu.