Kapetan mandridskog Reala Sergio Ramos će propustiti obje četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Liverpoola, kao i jednu od ključnih utakmica u utrci za prvaka protiv Barcelone, nakon što je zaradio ozljedu mišića lista noge.


Stoper Reala je osjetio bol u nozi trenirajući nakon utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru protiv Kosova odigrane u Sevilli, u kojoj je odigrao samo posljednjih pet minuta, s obzirom na to da se tek bio vratio na terenu nakon prethodne ozljede.

Ramos je zbog spomenute ozljede koljena bio izvan terena punih šest tjedana, a prije odlaska na reprezentativnu dužnost odigrao je po sat vremena u utakmicama protiv Elchea i Atalante.

U otvorenom pismu navijačima Ramos je poručio kako će zbog nove ozljede propustiti ključne utakmice koje će odlučiti ishod cijele sezone.

"Da budem iskren, bilo je ovo teških nekoliko tjedana za mene. Nakon utakmice protiv Kosova sam ostao na terenu trenirati i osjetio sam oštar bol u listu lijeve noge. Testovi su pokazali kako se radi o ozljedi mišića. Ono što mi nanosi još veću bol jeste to što neću moći pomoći momčadi u ključnim utakmicama koje će odlučiti cijelu sezonu i što se neću vama navijačima moći odužiti za ljubav koju mi dajete. Sve što mogu jeste govoriti iskreno, raditi naporno i podržavati momčad od srca." napisao je Ramos na Instagramu.