Nogometaš madridskog Reala Sergio Ramos, za kojeg su neki španjolski mediji govorili kako je došao u sukob sa trenerom Joseom Mourinhom, je pred sutrašnji uzvrat cetvrtfinala Kupa Kralja protiv Barcelone opovrgnuo kako u svlacionici ima bilo kakvih sukoba.

Unatoc Realovoj sjajnoj formi u svim ostalim utakmicama, zahvaljujuci kojoj su postigli rekordnih 67 golova na polovini prvenstva i stvorili prednost od pet bodova ispred Barcelone, rezultati i igre u susretima protiv Barcelone i dalje su loši, što je uzrok nezadovoljstvu dijela navijaca.

Mourinho je trenutno u svojoj drugoj sezoni na Bernabeu i još uvijek nije pronašao nacin da pobjedi Barcelonu, s izuzetkom finala Kupa Kralja prošle sezone. On se uglavnom oslanja na defanzivnu taktiku koja do sada nije donijela puno rezultata, a navijaci smatraju da tako narušava imidž kluba.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Real se nakon poraza od Barcelone vratio na pravi kolosijek pobjedom protiv Athletic Bilbaa odlicnom predstavom u drugom poluvremenu, ali zvižduci upuceni Mourinhu ponovno su se mogli cuti, posebno tijekom prvog poluvremena.

Ramos je pred uzvrat sa Barcelonom pokušao ipak malo spustiti loptu na zemlju: "Tko god kaže da je naša svlacionica podijeljena ili da u njoj ima bilo kakvih problema - laže. Mi imamo sjajnu skupinu igraca koji su jedinstveni i radeci zajedno ostvarit cemo uspjeh. Ovo preko vikenda je bila velika pobjeda, igrali smo dobro i osvojili tri nova boda. Sada se koncentriramo na kup."