Trener madridskog Reala Jose Mourinho je ljutito odbacio špekulacije kako je taj klub zainteresiran za mogucnost da s Manchester Cityem obavi zamjenu igraca, po kojoj bi u Madrid stigao Sergio Aguero, a put Manchestera krenuo Gonzalo Higuain.

Mourinho je te tvrdnje odbacio rekavši kako novinari pokušavaju na taj nacin destabilizirati njegovu momcad.

"Vi novinari nas želite destabilizirati svojim pisanjem. Ova momcad je snažna i jedinstvena. Uvijek smo se osjecali isto kao i sada i držat cemo se zajedno do kraja. Posljednjeg dana sezone cemo zajedno plakati ili se zajedno smijati. Postavljate pitanja o Higuainu i Agueru zbog jedne lažne naslovnice. Ako pocnem komentirati lažne naslovnice nikad necemo prestati." rekao je Mourinho.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Naslovnica AS-a koja je razljutila Mourinha i novinare nagnala na pitanja donijela je vijest po kojoj Real Manchester Cityu u zamjenu za Sergia Aguera nudi njegovog sunarodnjaka Gonazala Higuaina i 7,5 milijuna eura odštete.

Mourinhove tvrdnje kako u tome nema istine potvrdio je i Emilio Butruageno, koji je rekao: "cini se kako su glasine neizbježne. Ali mi smo jako zadovoljni Higuainom. On je postigao 24 gola u 20 ligaških utakmica... On je napadac svjetske klase i namjeravamo ga još dugo zadržati u klubu. On je u klub stigao kao jako mlad i mi ga gledamo kao domaceg igraca. On se uvijek ponašao besprijekorno, igrao ili ne."