Real Madrid sljedeceg vikenda ima priliku napraviti novi korak prema osvajanju naslova prvaka Španjolske, ali njihova prva zvijezda Cristiano Ronaldo ce morati biti jako pažljiv ne želi li propustiti El Clasico protiv Barcelone.

Naime, ukoliko bi Portugalac u toj utakmici dobio žuti karton, morao bi zbog suspenzije propustiti susret protiv Barcelone tjedan dana kasnije. Ronaldo je, inace, u jucerašnjem susretu protiv Atletica postigao tri nova gola, cime je došao do brojke od 40 postignutih golova u Primeri ove sezone, te 51 postignutog gola u svim natjecanjima. Jasno je, stoga, kako si Real ne smije dopustiti da bez njega istrci na teren Nou Campa u utakmici koja bi mogla biti odlucujuca u utrci za naslov prvaka.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Momcad je u dobroj formi, samouvjereni smo i spremni za sljedecu utakmicu. Ja sam na jedan žuti karton od suspenzije vec dva mjeseca, ali ponašam se primjereno." rekao je Ronaldo za službenu stranicu kluba.

Gradski derbi protiv Atletica mnogi su smatrali velikom preprekom za momcad Josea Mourinha, ali zahvaljujuci prije svega Ronaldo pokazalo se da nije bilo toliko teško doci do novih bodova.

"Bili smo malo napeti jer je Barcelona pobijedila u utorak i mi smo morali pobijediti, ali tu misiju smo ispunili. Moramo pobijediti u preostalim utakmicama kako bismo osvojili naslov prvaka." dodao je Ronaldo.