Jose Mourinho je odbacio svaku mogucnost promjene kluba ovog ljeta, nakon što je s Realom osvojio naslov prvaka Španjolske, cime je došao do cetvrtog naslova prvaka u cetiri razlicite države.

"Sada sam osvojio sve naslove koji su mi važni - onaj u mojoj državi i u tri najvece europske lige. Nemam nikakvu ambiciju osvajati naslove u nekoj novoj državi. Nema nijedne druge lige koja me interesira." rekao je Mourinho za portugalski televizijski kanad SIC.

Mourinho je ovim naslovom prvaka ušao u ekskluzivni klub trenera koji su osvajali naslove u cetiri razlicite države, uz tri legendarna trenera, Giovannija Trapattonija, Ernsta Happela i Tomislava Ivica.

U svom intervjuu Portugalac je komentirao i kritike koje idu u korist Barceloninog nogometnog stila u odnosu na onaj koji je prikazao njegov Real.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Moja momcad je odigrala neke od najboljih utakmica u nogometnoj povijesti. Ali uvijek postoje neki pametnjakovici koji smatraju kako postoji samo jedan nacin igranja nogometa na svijetu. Ali ti ljudi nogomet poznaju samo preko interneta. Oni gutaju informacije, ali nemaju nikakvog znanja."

Mourinho je ipak odao priznanje i Barceloni rekavši kako se veseli nastavku rivalstva s Kataloncima i sljedece sezone.

"Puno više vrijede pobjede protiv tako jake momcadi. Oni su sjajan klub i to ce i ostati. Mi cemo nastaviti raditi i sljedece godine pokušati ponovno osvojiti titulu."