Bivši nogometaš Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer jedan je od kandidata za upražnjeno mjesto engleskog premierligaša Aston Ville, koja je prije nekoliko dana otpustila Alexa McLeisha.

Iako za sada nisu planirani nikakvi konkretni pregovori, 39-godišnji trener Moldea je jedan od najozbiljnijih kandidata po mišljenju vlasnika Ville Randya Lernera, uz Paula Lamberta iz Norwicha, Brendana Rodgersa iz Swansea, te Roberta Martineza iz Wigana, koji je ipak bliže klupi Liverpoola, s obzirom da je za sljedeci tjedan dogovoren njegov sastanak u Sjedinjenim Državama s vlasnicima Liverpoola.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Upitno je da li bi Solskjaer uopce u ovom trenutku svoje karijere bio zainteresiran za rad u Premier ligi, s obzirom da mu u Norveškoj ide jako dobro, a radi u klubu u blizini grada Kristiansunda, gdje živi i gdje odrasta njegovo troje djece.

Solskjaer ima još dvije godine ugovora s Moldeom, kojega je u listopadu prošle godine odveo do prvog naslova prvaka u povijesti kluba, te u Norveškoj smatraju kako bi on radije odradio ostatak tog ugovora prije nego što se vrati na Otok.