Trener Ajaxa Frank De Boer je odbacio mogucnost preuzimanja uloge menadžera Liverpoola, odbivši poziv celnika tog kluba na razgovor. De Boer kaže kako ima još puno nedovršenog posla u nizozemskom klubu.  

Bivši nizozemski reprezentativac je preuzeo ulogu trenera Ajaxa 2010. godine i nakon toga osvojio dva uzastopna naslova prvaka, no kaže kako je sve to tek pocetak.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Govoreci za nizozemski De Telegraaf, De Boer je rekao: "Pocašcen sam pozivom, ali tek sam zapoceo posao s Ajaxmo. U Amsterdamu smo krenuli novim putem i želim ovom klubu donijeti dobre stvari, zajedno sa svojim suradnicima Wimom Jonkom i Dennisom Bergkampom. Zbog toga cu ostati vjeran Ajaxu u godinama koje dolaze."

De Boer je jedan od brojnih kandidata za nasljednika Kennya Dalglisha i treci koji je odbio poziv celnika Liverpoola, koji su pokrenuli svojevrsnu audiciju pozivajuci trenere koji ih interesiraju na razgovor. Prije njega poziv celnika Redsa odbili su i menadžer Swansea Brendan Rodgers, te trener dortmundske Borussie Jürgen Klopp.