Iako su mediji prije nekoliko dana prenijeli njegovu izjavu o tome kako je nesretan svojim statusom u Chelseau, španjolski reprezentativac Fernando Torres danas je odbacio mogucnost odlaska iz kluba, rekavši kako je ipak sretan.

"Ja sam jako sretan u Chelseau i nikad nisam izjavio suprotno. Još uvijek imam puno toga za napraviti u ovom klubu. Bila je ovo teška godina, nisam puno igrao i misli su mi bili poput vrtuljka. Vjerujem da sam zaslužio igrati više. Osjecao sam se jako loše i ne bih se volio ponovno tako osjecati, ali nikad se nisam predao i nikad niti necu." rekao je Torres za svoju osobnu stranicu.

"Kad me je Chelsea doveo, to su napravili s velikim ocekivanjima a povjerenje vlasnika i navijaca u mene je bilo bezuvjetno, ali moja uloga u momcadi nije krenula tim smjerom. Pogledam se i pomislim kako nisam znao kako biti kljucni igrac za trenere koje sam imao i to je još jedan veliki cilj koji želim ostvariti po svaku cijenu."

Torres je priznao kako još uvijek mora probiti mentalnu blokadu koju ima u londonskom klubu, ali je spreman dati sve od sebe kako bi u tome uspio, nakon razgovora s celnicima kluba.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Mogucnost odlaska iz kluba odbacio je i francuski reprezentativac Florent Malouda, o cijem se odlasku sa Stamford Bridgea takodjer govori. Nakon osvajanja Lige prvaka, Chelsea u kolovozu ceka europski superkup, a onda i svjetsko klupsko prvenstvo krajem godine. Malouda priznaje kako je mogucnost nastupa na tim natjecanjima dodatni motiv za ostanak u klubu.

"Europski superkup i svjetsko klupsko prvenstvo su dva natjecanja koja su mi jako draga. U pet godina u Chelseau sam osvojio pet trofeja, zbog kojih sam i došao ovdje. U posljednja dva prijelazna roka iz kluba su govorili kako nisam na prodaju. Ja svoju buducnost i dalje vidim u Chelseau i u klubu to znaju." rekao je Francuz, koji ce sljedeceg mjeseca napuniti 32 godine.