Predsjednik Tottenhama Daniel Levy je u posljednje vrijeme jako zaposlen, s jedne strane pokušajima zadržavanja najboljih igraca, a s druge traženjem pojacanja, a sada se otvorio i treci 'front', buduci da s Harryem Redknappom ne usijeva postici dogovor oko produženja ugovora.

65-godišnji trener ima ugovor do kraja sljedece sezone i spreman je na produženje suradnje, ali ne i na produženje ugovora na samo godinu dana, što mu nudi Levy. Redknapp umjesto toga traži novi trogodišnji ugovor, a uz to i znacajno povecanje place. Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igriMnogi su upravo Redknappovu dekoncentraciju zbog prica o prelasku na klupu engleske reprezentacije okrivili za loš završetak protekle sezone, kad su izgubili trece mjesto od Arsenala i time priliku za igrati u Ligi prvaka sljedece sezone. Zbog toga što se momcad nije kvalificirala u najjace natjecanje špekulira se o odlascima nekoliko najboljih igraca, što je svakako dodatni problem za Tottenham.

Medjutim, Redknapp svakako zaslužuje i priznanje zbog cinjenice da je u izuzetno jakoj konkurenciji s ne tako skupom momcadi u tri sezone zaredom osvajao trece mjesto u Premier ligi, pa se navijaci nadaju Redknappovom ostanku i nastavku kontinuiteta dobrih rezultata kakvih nije bilo dugo prije njegovog dolaska.