Odlazak Harrya Redknappa s mjesta menadžera Tottenhama jutros je i službeno potvrđen priopćenjem objavljenim na službenoj stranici Tottenhama, a svoje izjave su dali i predsjednik kluba Daniel Levy i sam Redknapp.


Redknapp i njegov menadžer Paul Stretford su jučerašnji dan proveli u pregovorima oko produženja ugovora s predsjednikom kluba Danielom Levyem, ali kako nisu došli do dogovora već sinoć je bilo jasno kako Redknappova troipologodišnja avantura na klupi Spursa završava. Redknapp je imao još jednu sezonu važećeg ugovora, ali je nezadovoljan činjenicom da mu Levy nije želio ponuditi novi trogodišnji ugovor odlučio već ovog ljeta napustiti klub.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ovo nije odluka koju smo uprava i ja donijeli olako. Harry je stigao u klub u vrijeme su njegovo iskustvo i pristup bili upravo ono što nam je trebalo. Ova odluka ni na koji način ne umanjuje sjajan posao koji je Harry odradio tijekom svog vremena u klubu i moramo mu zahvaliti na dostignućima i doprinosu. Harry će uvijek biti dobrodošao na White Hart Laneu." rekao je Daniel Levy.

"Uistinu sam uživao u vremenu provedenom u Spursima i ponosan sam na svoje rezultate. Imao sam fantastične četiri sezone u klubu, a u nekim trenucima nogomet koji smo igrali je doista oduzimao dah. Tužan sam što odlazim, ali želim se zahvaliti igračima, osoblju i navijačima za njihovu fantastičnu potporu." izjavio je Redknapp.

Već sinoć počelo se špekulirati o tome tko bi mogao biti Redknappov nasljednik na klupi Tottenhama, a glavni favorit za sada je Evertonov menadžer David Moyes.