Novi menadžer Liverpoola Brendan Rodgers otvorio je vrata momčadi bivšem engleskom reprezentativcu Joeu Coleu, koji je proteklu sezonu proveo u francuskom Lilleu, gdje je postigao devet golova i ubilježio tri asistencije.


30-godišnji nogometaš je u ljeto 2010. godine iz Chelsea stigao u Liverpool, ali nakon što se nije uspio nametnuti u prvoj sezoni poslan je na posudbu u Lille, gdje je pružio dobre igre i povratio staru formu. Cole se sada vratio u Englesku i izrazio želju za dokazivanjem u Liverpoolu, a Rodgers mu je spreman pružiti novu priliku, kao i nekim drugim igračima koji su na rubu prve momčadi.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Susreo sam se s Joeom Coleom dok sam bio u Španjolskoj i zasigurno znam koliko se on želi vratiti. Moram procijeniti sve igrače. Što se tiče Joea, on je vrlo talentiran igrač. Jasno je da je u Lilleu odradio dobar posao i sada ima priliku vratiti se ovdje i pokazati svoje kvalitete. Za mene, svi kreću od nule, jer sam ja novi u ovom klubu. Naravno da poznajem puno igrača i njihove kvalitee, ali Joe je očito igrač koji se želi vratiti i pokazati da je vrijedan biti dio ove momčadi. Kako pripreme budu odmicale morat ću odlučiti kakve tipove igrača trebam i koji će se igrači uklopiti u filozofiju i strukturu momčadi." rekao je Rodgers.