Španjolski reprezentativac David Silva je potvrdio kako su njegovi menadžeri započeli s čelnicima Manchester Citya pregovore oko potpisivanja novog ugovora s tim klubom.


26-godišnji veznjak je stigao u City iz Valencie 2010. godine za nešto manje od 30 milijuna eura i pokazao se sjajnim pojačanjem, te je bio jedan od ključnih igrača u pohodu momčadi Roberta Mancinija na naslov prvaka protekle sezone.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Silva s Manchester Cityem ima ugovor koji vrijedi još dvije godine, a iako se špekulira o njegovom mogućem prelasku u madridski Real, pregovori oko produženja ugovora za sada dobro napreduju.

"Moj dom je trenutno u Manchester Cityu i ja sam sasvim zadovoljan tu. Moja glava nije u Real Madridu, nego u Manchester Cityu. Zahvalan sam za iskustvo u Cityu, gdje sam napredovao kao igrač, u svakom smislu. Ne znam jesam li bio sposoban ovako igrati u trenutku kad sam odlazio iz Valencie. Trenutno sam na odmoru, ali moji menadžeri pregovaraju o novom ugovoru sa Cityem i mislim da ćemo to riješiti vrlo brzo." rekao je David Silva za Daily Star.