Novi nogometaš Chelsea Marko Marin, koji je ovog ljeta stigao u taj klub iz Werdera, kaže kako su i sami treninzi u londonskom klubu korak naprijed u njegovoj karijeri, te priznaje kako je impresioniran njihovim intenzitetom i tempom.


"Treninzi su vrlo intenzivni. Sviđaju mi se treninzi ovdje jer većinu vremena radimo s loptom. U Njemačkoj smo na pripremama puno više trčali bez lopte. Također je lijepo vidjeti koliko su dobri ovi igrači kad imaju loptu u nogama. Svi su tehnički jako dobri igrači, a trening centar je nešto posebno. U Njemačkoj nema ovakvih trening centara, tako velikih gdje možete vidjeti i puno terena za mlađe kategorije." rekao je 23-godišnji veznjak.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Kad vas pozove klub poput Chelsea to je doista lijep osjećaj. Sjajno je iskustvo igrati u inozemstvu, a posebno u Engleskoj, koja je za mene najbolja liga, ne samo zato što su stadioni puni, jer to imamo i u Njemačkoj, nego mislim da ovdje vlada i drugačija atmosfera na stadionima. Igrao sam nekoliko utakmica u Engleskoj i to se može osjetiti, intenzitet i tempo igre su puno viši."

"Ako igrate u momčadi poput Chelsea u centru ste pažnje svuda u svijetu, ne samo u Njemačkoj, tako da ako odradite dobar posao logičan je korak povratak u reprezentaciju. Moja je odluka bila otići u inozemstvo, jer se ne plašim ovoga, sviđa mi se ovaj izazov, želim igrati za Chelsea. Nije da sam samo želio otići iz Njemačke, nego je Chelsea odličan klub. Oni su europski prvaci, tako da sam sretan što igram ovdje." zaključio je Marin.