Menadžer Manchester Citya Roberto Mancini je potvrdio kako namjerava odbaciti sve ponude za svoje napadače Carlosa Teveza i Edina Džeku, te ih zadržati obojicu u svojoj momčadi i sljedeće sezone.


O mogućem odlasku ovog dvojca s Etihad stadiona se govori već neko vrijeme, budući da je Tevez i sam inzistirao na svom odlasku, a Džeko je prilike za igru dobivao na kapaljku, ali Mancini je odlučan u namjeri zadržati ih obojicu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"I Tevez i Džeko će ostati u Cityu. Mi imamo sjajnu momčad i pokušat ćemo zadržati sve svoje igrače. Neće biti lako, ali njih dvojica će ostati ovdje. Još uvijek nam nedostaje nekoliko igrača kako bismo dosegli razinu Reala ili Barcelone. Također, naš pobjednički mentalitet treba rasti iz sezone u sezonu." rekao je Mancini.

Mancini je odbacio i špekulacije koje ga povezuju s mjestom izbornika Rusije, rekavši kako je u potpunosti posvećen projektu Manchester Citya, s kojim je nedavno potpisao novi petogodišnji ugovor.

"Počašćen sam time što su Rusi pokazali interes za mene, ali Manchester City ima velike planove za budućnost." dodao je Mancini.