Iako se u jednom trenutku činilo da je jednom nogom već na Emirates stadionu, čini se kako francuski reprezentativac Yann M'Vila više nije interesantan Arsenu Wengeru, koji je zadovoljan konkurencijom u veznom redu svoje momčadi.


"Ne, nisam zainteresiran za M'Villu. Čekat ćemo oporavak Diabya i Wilsherea. Ako pogledate našu momčad, vidjet ćete da za mjesta u veznom redu konkuriraju Song, Ramsey, Coquelim, Wilshere, Arteta i Diaby. Ne nedostaje nam defanzivnih veznih igrača i igrača koji mogu igrati između dva šesnaesterca. Ako bude nekih ozljeda na pripremama, onda se situacija može promijeniti." rekao je Wenger.

Wenger je posebno istaknuo Abou Diabya, za kojega smatra da će biti veliki dobitak sljedeće sezone.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ne možete ni zamisliti koliko sam sretan, prije svega, što ga imam u momčadi, jer je on izvanredan igrač. Ja sam oprezan, ali sam uvjeren da će on biti spreman, jer je odradio dva tjedna napornih treninga bez problema."

"Ova turneja je za njega još jedan odlučujući trenutak. U utorak navečer će igrati i tu ćemo vidjeti kako će njegovo tijelo reagirati. Uvjeren sam, s obzirom na ono što smo vidjeli na treninzima, da će sve biti u redu."

"On je igrač koji je standardan na popisu francuskih reprezentativaca kad je spreman. Laurent Blanc je prije Europskog prvenstva rekao kako je čekao do posljednjeg trenutka kako bi vidio hoće li on moći igrati ili ne. Ali nije mogao."