Novčana kazna u iznosu visine dvotjedne plaće ipak je blagotvorno djelovala na Luku Modrića, koji se jučer vratio na treninge Tottenhama, iako je propustio odlazak s ostatkom momčadi na turneju po Sjedinjenim Državama, potvrđeno je iz tog kluba.


"Klub može potvrditi kako se Luka Modrić danas vratio na treninge u centru Spurs Lodge. Stručni stožer će sada odrediti program priprema za ostatak predsezone." objavili su iz kluba.

U međuvremenu, menadžer Andre Villas-Boas je potvrdio kako je klub kaznio njegovog veznjaka, te kako se pregovori oko potencijalne prodaje nastavljaju.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Situacija je takva da je igrač kažnjen od strane kluba jer se nije pojavio na polasku na turneju. Postoji ozbiljan interes za njega, ali mi se moramo držati svoje procjene vrijednosti i svojih prava. Nažalost po njega, on će biti kažnjen. On je igrač koji je puno toga dao Tottenhamu, tako da imamo određeni respekt prema svemu što je napravio za klub, ali predsjednik smatra da to što nije prisutan na pripremama predstavlja neprofesionalno ponašanje."

"Nadamo se da će situacija biti riješena na jedan od dva načina, a to je da klupski interesi budu zadovoljeni prodajom ili da se igrač vrati u momčad i posveti svojim dužnostima. Nisam siguran koliki je iznos kazne. Nadam se da se ova situacija neće dugo rastegnuti. Ne sumnjamo u njegove ljudske kvalitete, ali ne znamo kakve savjete on dobiva." rekao je Villas-Boas.