Nešto više od godinu dana nakon što ga je na sličan način poslao van terena na tri mjeseca, vezni nogometaš Liverpoola Charlie Adam još je jednim namjernim startom s leđa ozlijedio isti lijevi gležanj Tottenhamovog Garetha Balea.


U prijateljskoj utakmici odigranoj u Sjedinjenim Državama po vrlo visokoj temperaturi, koja je završila bez golova, Adam se istaknuo s nekoliko oštrih prekršaja, a najteži je bio onaj na Baleu, namjerno s leđa, nakon što mu je velški reprezentativac već pobjegao s loptom.

Posebno je ljut nakon utakmice bio menadžer Spursa Andre Villas-Boas, ne samo zbog neugodne ozljede njegove prve zvijezde, nego i zbog činjenice da se škotski reprezentativac nije udostojio ispričati zbog svog starta.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Mislim da je to bio jako neugodan start od strane Charliea. Igrač mu je već pobjegao, a on je s leđa startao na gležanj. Nisam znao da je to napravio i prije godinu dana. Sada znam. To je bio jeko težak prekršaj, da budemo pošteni. Ne želite završiti ovakvu utakmicu s deset igrača. Na poluvremenu mi je Charlie rekao nešto o tom prekršaju. Ja to mogu prihvatiti, ali mislim da je on trebao otići do igrača i ispričati mu se." rekao je Villas-Boas nakon utakmice.

Portugalac je rekao kako još uvijek ne zna o koliko se teškoj ozljedi radi, ali Baleov gležanj nije izgledao dobro.

"Ako izbjegne bolnicu, to će biti zato što je jako sretan. Posljednji put je bio izvan terena tri mjeseca, a Premier liga je ta koja gubi bez Baleovog talenta." dodao je Villas-Boas.