Iako se činilo kako je na korak od odlaska iz Arsenala, ruski reprezentativac Andrei Arshavin ipak bi mogao ostati u redovima Topnika, potvrdio je menadžer tog kluba Arsene Wenger.


"Bendtner, Squillaci i Park će otići iz kluba. Što se Arshavina tiče - ovisi. Moramo sjesti skupa i porazgovarati. On bi još uvijek mogao imati budućnost u klubu." rekao je Wenger.

Arshavin je došao u Arsenal 2009. godine nakon spektakularnog nastupa na Europskom prvenstvu 2008. godine, postavši najskuplje pojačanje tog kluba ikada.

Međutim, njegova karijera u Arsenalu nije se razvijala očekivanim tijekom, pa je na kraju poslan na posudbu u svoj bivši klub Zenit, a ovog ljeta nije otišao s momčadi na predsezonsku turneju po Aziji.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Zbog svega se činilo kako će i otići iz kluba godinu dana prije isteka ugovora. No, kako je Arshavin izrazio želju ostati u Londonu zbog obiteljske situacije, odnosno rođenja trećeg djeteta, a od londonskih klubova samo je Fulham pokazao interes za njega, moglo bi se desiti da ipak ugovor s Arsenalom odradi do kraja.

Naime, Fulham nije u mogućnosti Arsenalu isplatiti psoebno visoku odštetu, a i sam igrač bi morao pristati na puno niža mjesečna primanja.

Otpala je i mogućnost povratka u Zenit, jer su čelnici glavnog sponzora tog kluba Gazproma ljuti na njega nakon oštrih riječi koje je uputio na račun ruskih navijača poslije ispadanja s Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.