Nizozemski reprezentativac Nigel de Jong se još jednom distancirao od glasina koje govore kako bi ovog ljeta mogao napustiti redove Manchester Citya, rekavši kako je sretan u redovima engleskog prvaka.


S obzirom da ima još samo dvanaest mjeseci ugovora sa Cityem, u kojemu nije standardni član početne postave, za očekivati je bilo kako će krenuti glasine o njegovom odlasku iz kluba, pa se govorilo i interesu minhenskog Bayerna, s obzirom da ima trogodišnje iskustvo iz Bundeslige.

De Jongu je ponuđen i novi ugovor u Manchester Cityu, ali on za sada nije stavio svoj potpis na njega, što je također pojačalo glasine o odlasku, ali 27-godišnji nogometaš kaže kako su to sve izmišljotine.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ne želim pričati o tome u ovom trenutku, jer niti ne razmišljam o tome. Igram nogomet i sretan sam odvje. Sretan sam kad sam na terenu i kad igram nogometu. Nogomet je najljepša igra na svijetu i morate uživati u svakom trenutku." rekao je De Jong.

Njegova koncentracija sada je usmjerena na to da pomogne Cityu u nastavku ostvarivanja uspjeha, odnosno prelasku na europske trofeje nakon osvojenih domaćih u posljednje dvije sezone.

"Naravno, to je ono što svi želimo, jer je to put prema naprijed. Postavili smo sebi cilj ići korak po korak. Prošle godine smo osvojili FA kup, a ove Premier ligu, tako da je sljedeća na redu Liga prvaka. Međutim, to ne mijenja činjenicu da smo u igri za sve naslove ove sezone - Ligu prvaka, Premier ligu, FA kup i Liga kup. Želimo ih osvojiti sve, ali moramo ostati koncentrirani." dodao je De Jong.