Sudbina veznog nogometaša Tottenhama Luke Modrića bit će poznata nakon što se ostatak momčadi i stručni stožer vrate s predsezonske turneje po Sjedinjenim Američkim Državama, rekao je menadžer tog kluba Andre Villas-Boas.


Modrić je, podsjetimo, odbio otputovati s ostatkom momčadi u Sjedinjene Države, a nakon što je par dana odbijao i trenirati sada trenira samostalno u Londonu.

Real je i dalje navodno u pregovorima s Tottenhamom oko realizacije ovog transfera, ali kako tvrde engleski mediji, londonski klub ne želi ni za milimetar popustiti u svom odštetnom zahtjevu, koji iznosi čak 50 milijuna eura, te ne pristaju ni na kakvu razmjenu po kojoj bi u Spursima završili Nuri Sahin ili Ricardo Carvalho.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Villas-Boas je priznao kako namjerava nakon posljednje pripremne utakmice u SAD-u protiv New York Red Bullsa ponovno s čelnicima kluba porazgovarati o situaciji oko Modrića.

"Luka sada samostalno odrađuje dva treninga dnevno i kad se vratimo u London dat ćemo igračima par slobodnih dana i nakon toga odlučiti što je najbolje za njega. Jasno, on je još uvijek igrač Tottenhama i mora biti u pravom mentalnom stanju kako bi se priključio treninzima s ostatkom momčadi, jer su njegove kolege korak ispred njega." rekao je Villas-Boas.