Dvadesetosmogodišnji danski vratar u redovima Manchester Uniteda Anders Lindegaard je potpisao novi ugovor s tim klubom, koji bi ga na Old Traffordu trebao zadržati najmanje do kraja sezone 2015./2016.


Lindegaard je u United stigao u siječnju 2011. godine i od tada je započeo osam premierligaških utakmica. U siječnju ove godine je preuzeo broj jedan od Davida De Gee, ali je nedugo nakon toga na treningu zaradio ozljedu koljena, zbog čega je izgubio mjesto u momčad.

"Drago mi je i ponosan sam što je menadžer pokazao povjerenje u mene ponudivši mi novi ugovor. Nigdje na svijetu ne bih bio radije nego ovdje. Konkurencija za mjesta u momčadi je jaka, kao što i treba biti u ovakvom klubu. To nas samo čini boljima pojedinačno i, što je još važnije, jačima kao momčad. Ovo je ono o čemu sam sanjao cijelog života i ništa me ne čini ponosnijim nego nošenje dresa s grbom Manchester Uniteda." rekao je Lindegaard.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Menadžer Alex Ferguson smatra kako je Danac dosta napredovao od dolaska u klub: "Postoji zdrava konkurencija za mjesto prvog vratara, što je uvijek dobro za momčad, iako je i glavobolja za mene. Sretan sam što je on potpisao novi ugovor i sretan sam što se očito vratio s ljetnog odmora u dobrom stanju."