Liverpool je danas službeno potvrdio kako je urugvajski napadač Luis Suarez potpisao novi ugovor s tim klubom, čime bi trebale prestati sve špekulacije oko njegove budućnosti.


Do dogovora oko produžeja suradnje je došlo u samo 24 sata nakon Suarezovog povratka s nastupa na Olimpijskim igrama, a 25-godišnji nogometaš kaže kako je više nego spremno stavio svoj potpis na novi ugovor samo osamnaest mjeseci nakon što je stigao iz Ajaxa i potpisao ugovor na pet i pol godina.

"Potpisati novi ugovor s Liverpoolom je nevjerojatno za mene, jer sam jako sretan ovdje, i u klubu i u gradu. To je važno za mene i jako sam sretan s novim ugovorom."

"Dok ste dijete, svi žele igrati za Liverpool. Sada sam ovdje i to je za mene poput sna, a sada sam i navijač Liverpoola. Sretan sam i izvan terena, jer su ljudi u Liverpoolu dobri prema meni i mojoj obitelji. Pokušat ću dati sve od sebe na terenu, a kad ste sretni izvan terena, sretni ste i na terenu."

"Želim se zahvaliti navijačima, jer su oni naš dvanaesti igrač. Navijači Liverpoola su nevjerojatni. Prije pet ili šest godina sam gledao ovaj stadion i ove navijače preko TV-a, a sada igram ovdje i ti navijači me podržavaju. To mi je jako važno." izjavio je Suarez.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Produženje suradnje sa Suarezom je prokomentirao i novi menadžer Liverpoola Brendar Rodgers, koji je rekao: "Presretan sam. Kad imate priliku raditi s igračima svjetske klase to je fantastično. Bilo je sigurno nekoliko klubova koji su bili zainteresirani za njega u predsezoni, ali on i ja smo dobro komunicirali i sada se obvezao još dugo ostati ovdje. On se doista veseli ovakvom radu. Sretan sam kao menadžer, a sretan sam i zbog navijača, jer znam koliko im je on važan."