Obrambeni nogometaš Liverpoola Daniel Agger, za čiji su potpis zainteresirani Manchester City i Barcelona, kaže kako bi on najradije ostao u redovima Redsa, ali nije siguran želi li ga klub zadržati.


Neki mediji tvrde kako je Liverpool već odbio dvije ponude Manchester Citya, koji sada sprema i treću, dok drugi kažu kako je klub spreman na prodaju po pravoj cijeni, jer bi im to omogućilo dovođenje dodatnih pojačanja.

Agger, koji se trenutno nalazi u Danskoj, gdje se priprema za prijateljsku utakmicu protiv Slovenije, kaže da o svemu ne zna ništa, te se nada kako će ostati na Anfieldu.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ne, nisam čuo ništa o interesu za mene. Tako klub želi obavljati poslove. Ja bih više volio ostati. Ne mogu ni zamisliti sebe kako igram za neki drugi klub u Engleskoj. Ali, nikad ne znate hoće li see klub odlučiti na prodaju." rekao je Agger za Ekstra Bladet.

Agger je nedavno svojoj bogatoj kolekciji tetovaža pridodao i onu s početnim slovima naslova poznate Liverpoolove himne 'You'll Never Walk Alone' na prstime desne ruke, ali kaže kako to nema nikakve veze s njegovom trenutnom situacijom.

"To nema ništa s trenutnom situacijom. To je gesta prema navijačima, prema Liverpoolu i prema ljudima oko kluba." dodao je 27-godišnji nogometaš.