Čini se kako su za engleskog reprezentativca Adama Johnsona dani u Manchester Cityu odbrojani, nakon što se prije utakmice Community Shielda protiv Chelsea proteklog vikenda posvađao s menadžerom Robertom Mancinijem.


Johnson je danas otputovao na prijateljsku utakmicu reprezentacija Engleske i Italije znajući da će po povratku vjerojatno morati ponovno pakirati kofere, budući da je Mancini potpuno izgubio strpljenje s njim.

Kako tvrde engleski mediji, 25-godišnji nogometaš je bio ljut nakon što je saznao da njegovog imena nema u startnoj postavi za utakmicu protiv Chelsea i svoja je osjećanja jasno iskazao Manciniju.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Očekuje se kako bi se Johnson po povratku iz Švicarske mogao priključiti Evertonu, koji je zainteriran za jednogodišnju posudbu, a i on sam je već prijateljima rekao kako želi što prije napustiti City, nezadovoljan malom minutažom u tom klubu, ali i općenito odnosom Roberta Mancinija prema njemu.

S Johnsonovim odlaskom Manciniju će se otvoriti mogućnost da otvorenije krene u pokušaj dovođenja Scotta Sinclaira iz Swansea.

U međuvremenu, City je odbio ponudu madridskog Reala za Micaha Richardsa vrijednu 15 milijuna eura. Jose Mourinho bi mladog engleskog reprezentativca rado vidio u redovima svoje momčadi, ali poručeno mu je kako to može ostvariti samo u slučaju da je spreman platiti preko 38 milijuna eura.